Dentalni turizam

Sa turističkog aspekta, Trebinje je jedan od najljepših i najposjećenijih gradova Republike Srpske. Savršen položaj, blizina mora, topli ljudi, prihvatljive cijene, odlična hrana, restorani, vinarije, hercegovački med, veliki zeleni park u centru grada, čuveni trebinjski platani, Stari grad, Olimpijski i Gradski bazen, Aqua park, tromeđa  sa Hrvatskom i Crnom Gorom (Dubrovnik ~35km, Herceg Novi ~40km), 4 aerodroma u blizini: Ćilipi (Dubrovnik), Mostar, Podgorica, Tivat….samo su neki od razloga zašto baš Trebinje.

Još jedan odličan razlog zašto odabrati Trebinje je i naša ponuda: kompletna dentalna usluga, uz značajne finansijske uštede, sa opcijom besplatnog smještaja.

S obzirom da se većina dentalnih zahvata može završiti u okviru jedne sedmice, onda je to odlična prilika da cijele porodice organizuju odmor u kojem će neki od  njih otkloniti zdravstvene i estetske probleme. Osim pristupačnih cijena, naglasićemo da je kvalitet pruženih usluga na izuzetnom nivou i nimalo ne zaostaje za  svjetskim standardima, što podrazumijeva vrlo visok stepen stručnosti i profesionalnosti stomatologa, ali i korišćenje najsavremenijih tehnologija i materijala.

Za početak je potrebno da nam pošaljete ortopan snimak, na osnovu koga možemo dati približnu procjenu vašeg stanja zuba i nekoliko prijedloga šta bi u Vašem  slučaju bilo najbolje uraditi, a u skladu sa Vašim mogućnostima. Usklađujemo termine, Vaš dolazak i smještaj.
Pružićemo Vam i garanciju na naš rad, a o Vama se brinemo i nakon tretmana sa preporukama redovnih godišnjih kontrola.

Ordinacija Sarić Dent je smještena u samom centru grada, a našim pacijentima obezbjeđujemo i besplatan smještaj u veoma lijepim apartmanima.

Naše usluge možete zakazati na tel/ viber: +387 65 437 788, putem facebook strane SaricDent ili slanjem upita na e-mail: saric.dent@yahoo.com